Dnes je streda, 16.október 2019, meniny má: Vladimíra
Čas čítania
menej ako
1 minúta
Zatiaľ prečítané

Lahodné sépiové cestoviny s lososom

november 15, 2016 - 18:20
Máte chuť na zdravé ale zároveň chutné jedlo? Nemáte doma čas na prípravu zložitých receptov, ale chcete si dopriať kulinársky zážitok. Lifestylový portál Ženskýweb spolu s Double Tree by Hilton**** vám prinášajú recepty, ktoré ulahodia vašim maškrtným jazýčkom.
Popis receptu: 

Ozvláštnite si svoj jedálniček a pripravte si netradičné jedlo len za pár minút. Sépiové cestoviny vás dostanú svojou ľahkosťou a delikátnou chuťou. 

Čas varenia: 
15 minút
Čas prípravy: 
10 minút
Ingrediencie: 
500 g sépiových tagliatelle
150 g stonkového zeleru
200 g lososa
250 ml smotana na šľahanie
1 cibuľa
2 pl olivového oleja
2 pl masla
1 pl petržlenovej vňaťe
1 čl soly
Inštrukcie: 
  1. Najskôr si uvarte sépiové cestoviny v slanej vode, do ktorej pridajte štipku olivového oleja.
  2. Potom na olivovom oleji orestujte stonkový zeler a cibuľku.
  3. Neskôr pridajte maslo a losos.
  4. Keď bude mať losos zlatistú farbu prilejte smotanu na varenie.
  5. Cestoviny dochuťte soľou a čiernym korením podľa chuti.
  6. Hotové jedlo môžete ozdobiť petržlenovou vňaťou. 

Dobrú chuť!

Poznámky: 

Zdroj: 

Ďakujeme špičkovému šéfkuchárovi Ľubomírovi Molnárovi z Hotela DobleTree by Hilton Bratislava.