Dnes je pondelok, 16.december 2019, meniny má: Albína

Mäsité jedlá

Teľacie s dubákovou omáčkou

Voňavé bylinky, kvalitné mäso a nápadité recepty, to je dokonalá kombinácia k tomu, aby vzniklo lahodné jedlo. Ak ho ešte pripravíte s láskou, jesenné hodovanie bude nezabudnuteľné.
Čítať viac

Morčacia roláda plnená gaštanovou plnkou

Voňavé bylinky, kvalitné mäso a nápadité recepty, to je dokonalá kombinácia k tomu, aby vzniklo lahodné jedlo. Ak ho ešte pripravíte s láskou, jesenné hodovanie bude nezabudnuteľné.
Čítať viac

Guláš v bochníku

Jeseň nás zaháňa do tepla príbytkov. Aj chaty či chalupy si vychutnávame pri ohni z kozubov. Vtedy zachutí rozvoniavajúci guláš. Oživte klasiku trochou kulinárskej fantázie!
Čítať viac

Kuracie štvrtky v hríbovej omáčke

Z potuliek po lesoch sa v týchto dňoch vraciame s košíkmi plnými húb – a potom zavárame, sušíme, zapekáme... Aj keď azda každý má najradšej hubovú polievku, vyskúšajte s nami aj iné voňavé dobroty.
Čítať viac

Kačacie prsia so šípkovou omáčkou

Krásne červené kráľovné jesene sú plné zdravia a vitamínov a majú miesto aj v kuchyni. Nie je to len klasický šípkový džem, ktorý si môžeme doma pripraviť. Ponúkame pár tipov na pestrejšie využitie...
Čítať viac

- - Inzercia - -

Bravčové plnené hubami na krúpoch

Tradičné pochúťky s tak trochu netradičným spracovaním, no všetky môžeme hrdo označiť ako klenoty dobrej československej kuchyne.
Čítať viac

Vyskúšajte skvelý recept! Kačka na mede s hroznovou omáčkou

Sladká chuť hrozna, jeho podmanivá vôňa opantá už pri vstupe do vinohradu... Hrozno je synonymom dobrého vína, ale šikovná gazdinka vie, že v kuchyni sa s ním robia lahodné zázraky na počkanie.
Čítať viac

Recept národného jedla Estónska - Mulgipuder

Tradičné jedlo Estónska Mulgipuder je naozaj jednoduchý a rýchli recept. Po veľkej noci vám určite zostalo kúsok údeného mäsa, ktoré určite radi zužitkujete inak ako šunka-fleky alebo len tak s...
Čítať viac

Bravčová panenka v bylinkách s grilovanou špargľou a reďkovkou s krémovou tarhoňou

Pri troche fantázie sa dá slovenská kuchyňa pretvoriť na neočakávaný gurmánsky zážitok. Stačí sa inšpirovať netradičnými kombináciami tradičných surovín. ...
Čítať viac

Jarné kuracie soté so zeleninou a pohánkou

Kuracie soté patrí medzi najobľúbenejšie pokrmy Slovákov. Vyskúšajte jarnú verziu s množstvom zeleniny a pohánky.
Čítať viac

- - Inzercia - -

Morčacie prsia s kokosovým mliekom a ryžovými rezancami

Morčacie mäso patrí k najobľúbenejším druhom mäsa. Pripravené na kokosovom mlieku so zázvorom a karí korením získa nenapodobiteľnú chuť. Podávame s ryžovými rezancami, ktoré vďaka neutrálnej chuti...
Čítať viac

Medové kuracie stehná s pečenou zeleninou a baby zemiakmi

Kuracie stehná sa dajú pripraviť na veľa rôznych spôsobov. Vyskúšajte variantu s medovou marinádou, ktorú sú vynikajúcou delikatesou. Ako prílohu sme zvolili pečenú zeleninu a baby zemiaky.
Čítať viac

Plnené bravčové rezne

Naplniť bravčové rezne môžete čímkoľvek čo máte radi. MY sme si pre vás pripravili jeden recept s šitake hubami, špenátom a mozzarelou.
Čítať viac

Lasagne s mäsovou plnkou

Cestoviny na rôzny spôsob môžu byť výborným riešením. Dochutené kvalitným syrom, čerstvými bylinkami, zeleninou alebo chudým mäsom zasýtia, ich príprava je rýchla a zakaždým môžu chutiť úplne inak..
Čítať viac

Losos Wellington

Každý z vás určite pozná sviečkovú Wellington. Tak teraz si pripravíme Wellington tak trochu inak. Použijeme lososa a zdravý špenát. Losos Wellington je neskutočný. Prajeme dobrú chuť!
Čítať viac

- - Inzercia - -

Vianočný steak z lososa

Nie vždy na vianočnom stole musí dominovať kapor v trojobale. Preto vám prinášame jeden super rýchli a chutný recept na Vianočný steak z lososa.
Čítať viac

Kapor na cesnaku

Na Slovenskom vianočnom stole určite nebude chýbať ryba a z väčšiny to bude Kapor. Kapor na cesnaku nieje štandardné spracovanie ale pre tých čo radi skúšajú niečo nové určite zaujme a určite bude...
Čítať viac

Foie gras s karamelovými hruškami

Tradičné pochúťky s tak trochu netradičným spracovaním, no všetky môžeme hrdo označiť ako klenoty dobrej československej kuchyne.
Čítať viac

Ľahký recept na každý deň: Šalát s rukolou, špenátom, mozzarelou a kuracím mäsom

Neviete, akú rýchlu večeru či obed si pripraviť? Vyskúšajte tento ľahký a zdravý recept, ktorý môžete konzumovať s hriankami.
Čítať viac

Tradičná pochúťka trochu inak: Plnená paprika na víne

Tradičné pochúťky s tak trochu netradičným spracovaním, no všetky môžeme hrdo označiť ako klenoty dobrej československej kuchyne.
Čítať viac

Zemiakový koláč s hubami a kuracím mäsom

Pečené zemiaky, zemiaky s bryndzou, gratinované zemiaky, francúzske zemiaky... To všetko znie a chutí výborne, no verte, aj tieto zemiakové recepty si zaslúžia vašu pozornosť.
Čítať viac

Pripravte si kuskus s kuracím mäsom a zeleninou!

Neviete, aký recept pripraviť z kuskusu? Táto skvelá príloha je jedinečná v rýchlosti prípray. Stačí päť minút a je hotovo! Vyskúšajte náš tip na kuskus s kúskami kuracieho mäsa a zeleninou. Určite...
Čítať viac

Rýchla večera na piatok: Zemiakový koláč s hubami a kuracím mäsom

Pečené zemiaky, zemiaky s bryndzou, gratinované zemiaky, francúzske zemiaky... To všetko znie a chutí výborne, no verte, aj tento zemiakový recept si zaslúži vašu pozornosť!
Čítať viac

Kuracie mäso na zelenom karí

Ste milovníkmi kuracieho mäsa? Vyskúšajte si teda pripraviť kuracie mäso na zelenom kari. Tento recept si bezpochyby obľúbite!
Čítať viac

Rýchly obed či večera: Pripravte si kuracie mäso so šampiňónmi!

Šampiňóny. Vynikajúco chutia samotné, ale dokážu fantasticky pozdvihnúť chuť aj iných jedál. Vyskúšajte si pripraviť kuracie mäso s týmto druhom hríbov a neoľutujete. Rýchle, chutné, sýte...
Čítať viac