Horúce aktuality, móda, zdravie, krása aj chutné recepty! Prečítajte si, čo sme si pre vás najnovšie pripravili…

Mesto lásky v plameňoch

Banská Štiavnica patrí k najväčším historickým pokladom celého Slovenska, no zároveň aj sveta. Mesto zapísané v zozname UNESCO preslávil najmä príbeh nesmrteľnej lásky básnika Andreja Sládkoviča ku krásnej Maríne. Poďte sa tam po požiari pozrieť spolu s nami na stránkach Slovenky.

Všetko sa deje pre niečo
Speváčka Zdenka Predná, ktorá svoju kariéru odštartovala v prvom ročníku speváckej súťaže SuperStar, je rodáčka z Banskej Štiavnice. Tragédia v meste v súvislosti s požiarom ju osobne zasiahla. Podelila sa s nami o svoje pocity. Ako prežíva smutné chvíle „svojho mesta“ si prečítajte v rozhovore.
Gazdinky, raďme si navzájom!
Domácnosť nie je len o zaužívanej rutine, je to priestor, ktorý preverí našu kreativitu rovnako spoľahlivo, ako to najtvorivejšie zamestnanie. Denne nás zaskočí tisíc maličkostí, s ktorými si nevieme dať rady a vôbec netušíme, že riešenie máme často rovno pod nosom. V novej rubrike vám dávame priestor, aby ste sa podelili s čitateľkami o svoje skúsenosti, ktoré ste vyskúšali vo vašej domácnosti, a ktoré sa vám osvedčili.
Domáca soľ do kúpeľa
Relaxačný horúci kúpeľ je jedným z najlepších a najjednoduchších spôsobov, ako zmierniť napätie v tele a znížiť stres. V kombinácii s domácou soľou do kúpeľa si doma vytvoríte liečivú a uvoľňujúcu procedúru, s blahodarnými účinkami na telo i ducha. Prinášame recept!

Včelí dirigent

Keď sa snúbi nadanie, túžba a odhodlanie na sebe pracovať, môžu vzniknúť veľdiela. Také, ktoré svojou originalitou vyrážajú dych. Tomáš Gabzdil Libertíny, rodák z Rožňavy, sa preslávil dielami z včelieho vosku. Fantáziu a radosť z nachádzania súvislostí pretavuje do umenia, ktoré sme zvečnili aj na našich stránkach.
MÓDA v znamení jarnej ľahkosti

Privítajte slnečné lúče a teplé dni štýlovo. Ľahkými šatami v jarných farbách zažiarite kdekoľvek sa vyberiete.
V kuchyni sa tentoraz naučíme ananásovo-zázvorové mojito s korenistým rumom, krémovú paradajkovú polievku a Cestoviny s kuracím mäsom na bielom víne s citrónovou kôrou.