Paradajková bruschetta na cesnakovej bagete
Porcie
4
porcieČas prípravy
10
minútČas varenia
10
minútKalórie
300
kcalIngrediencie
8 čerstvých paradajok
2 cibuľky
3 strúčiky cesnaku
zväzok čerstvej bazalky
soľ a korenie
bagety
maslo
POSTUP
- Paradajky sparíme, ošúpeme a nakrájame na drobné kocky.
- Cibuľu nakrájame nadrobno a 2 strúčiky cesnaku prelisujeme alebo nakrájame na jemno.
- Suroviny zmiešame, dochutíme soľou, korením, nasekanou čerstvou bazalkou a polejeme olivovým olejom.
- Roztopíme maslo a vymiešame s jedným roztlačeným cesnakom a soľou.
- Bagetky nakrájame na kolieska a namáčame ich do ochuteného roztopeného masla.
- Potom na panvici opečieme. Na každé koliesko dáme bruschettu a ozdobíme bazalkou.