Údené bravčové panáky
Porcie
14
porcieČas prípravy
10
minútČas varenia
1
hodinaIngrediencie
1 klobása
1 Balenie hrubej slaniny nakrájanej na polovice
BBQ omáčka
Špáradlá
1 Blok smotanového syra
¾ šálky strúhaného syra
1 Jalapeno paprika nakrájaná na kocky
1 polievková lyžica BBQ korenia
POSTUP
- Klobásku nakrájame na 14 kúskov cca 2 cm vysoké
- Slaninu nakrájame na cca 1/2 cm hrubé plátky a obalíme ňou klobásku tak aby klobáska tvorila dno vzniknutého poháriku
- Smotanový syr a strúhaný syr dáme do väčšej misky a pridáme Jalapeno , korenie BBQ a dôkladne premiešame.
- Smotanovú zmes prelozíme do sáčku a odrežeme roh, aby sme mohli naplniť slaninové poháriky syrovou zmesou.
- Tak to pripravené panáky postavíme na predhriaty gril cca 150°C mimo priameho ohňa.
- na uhlíky položíme obľúbme tvrdé drevo pre zaúdenie. A pečieme zakryté cca 60 min.