Ľahká dobrota, ktorú si pokojne môžete dopriať aj vo večerných hodinách. Ba čo viac, pochutia si na nej aj najväčší gurmáni a muži. Neveríte?
Šalát s kuracím mäsom a červenou šošovicou
Porcie
4
porcieČas prípravy
15
minútČas varenia
15
minútIngrediencie
500 g Kuracích pŕs
150 g červenej šošovice
vývar
Cesnakový olej
Cherry paradajky
rímsky šalát
baby špenátu
sušený cesnak
Soľ
mleté čierne korenie
POSTUP
- Umyté kuracie prsia ponoríme do teplého mäsového vývaru a uvaríme domäkka.
- Červenú šošovicu prepláchneme, zalejeme vodou, osolíme a na miernom ohni uvaríme domäkka.
- Po scedení ju dáme do misky, pokvapkáme cesnakovým olejom, ochutíme sušeným cesnakom a mletým čiernym korením.
- Listy rímskeho šalátu natrháme na kúsky, pridáme lístky baby špenátu.
- Cherry paradajky rozkrojíme. Uvarené kuracie prsia vyberieme a teplé nakrájame na plátky.
- Ochutenú šošovicu rozložíme na plátky kuracieho mäsa.
- Pridáme kúsky šalátu, rozkrojené paradajky, osolíme a podávame.